福建11选5前三直选遗漏: 森林與房子的有機結合,重塑建筑與自然的關系

案例來源:
//inhabitat.com
案例標簽:
所在國家:
捷克 
用途:
  • 住宅
結構:

福建11选5加奖 www.ckfgl.icu 案例詳情:

【介紹】


森林與房子的有機結合,重塑建筑與自然的關系


捷克建筑事務所kaa運用傳統的建材和技藝,重塑了郊外一所簡陋的房屋。把它修葺出了濃濃的復古風,絕對是周末度假的好去處。房屋外表呈深灰棕色,可以讓它很自然的融入到周圍環境中,開辟出一條極簡的鄉村生活之路。


建筑師最大可能地保留了建筑的原始風貌,把重點放在了如何對內部空間的改造,好打開一條通向花園的道路,讓自然光照射進屋內。他們推倒了原來的門廳,重新規劃入口區域,只留下了中心的承重墻以及樓梯。這樣一來,可以添加進不少的現代元素,還能與花園通道再次連接。


一扇扇長條形的窗戶,橫穿了整個房屋的立面,不光提供了足夠的自然光,還能欣賞周圍的斑駁樹影。與之相同的,頂部閣樓也采用了同樣的窗戶。此外,房屋正門和花園小徑間的高度差,可以用假山來解決。


【原文】


House by the Forest gets a retro remodel that helps it blend into its surroundings


Architecture firm kaa-studio used classic building materials and techniques to reconstruct a simple suburban house in Czech Republic and revamp it as a retro-styled weekend getaway. With its dark grey-brown facade, the House by the Forest blends into its natural surroundings and channels the simplicity of rural living.


The architects preserved as much as possible of the original structure and focused on reorganizing its interior to open it up towards the garden and bring natural light inside. They decided to demolish the original vestibule, reorganize the entrance area and only keep the central supporting wall and the staircase on the ground floor. This allowed a more contemporary layout of the living space and reintroduced the connection to the main garden.


A strip of window was made across the entire width of the building in order to provide natural lighting and views of the neighboring forest. Similarly, a strip of large roof windows brightened the attic. The height difference between the main entrance and access to the garden was solved using field banks/green hills reinforced with rough stone.

 

同類產品

我的收藏夾
購物車
已添加到收藏夾!